Workshops

Skulptur-workshop med fiberbeton og natursten

Et kursus for dig der har lysttil at skabe en egen skulptur til huset eller haven med kunstnerisk frirum og guidning i hele processen.

Et weekendkursus med 2×6 timers undervisning med max. 5 deltagere, inkl. materialer, brug af værktøj samt kaffe og te pris:1200 kr

Næste kursus: d. 27 -28/10 kl. 10 -16. Yderligere information ved tilmelding på 26244815 eller glistrup@poga.dk

Er I nogle stykker der gerne vil på workshop, kan vi finde en dato sammen.

For børn og unge. Ikon workshop

Jeg er kunstner og har arbejdet som sådan i nogle år. Jeg er også uddannet pædagog og derfor er min tilgang den lærende proces, dvs  det vigtigste er egentlig ikke produktet, men det der sker i processen. Et indtryk, der gives udtryk.  Men for at processen skal huskes for noget godt, er produktet også vigtig! så jeg bestræber mig på at hjælpe hver eneste i mål. Det er dog enhvert menneskes eget ansvar at yde sit bedste 🙂 Som underviser er jeg fagligt stolt, inspirerende, metodisk, venlig, respektfuld og tålmodig.

 

Jeg tilbyder at lave workshops for børn, unge og voksne f.eks konfirmander, minikonfirmander, skoleklasser,  klupper o.lign

Gerne over et bibelord, en bestemt kunstner eller et ønsket tema eller motiv.

 

Skrotkunst over konfirmationsord:

Jeg ønsker mig en hel dag dvs 7-8 timer med konfirmanderne. Jeg vil gerne have deres ord i forvejen, gerne et par uger,  så orderne indgår i det færdige værk.  Jeg kommer med et oplæg, materialer, værktøj og maling.

  

Skrot kors workshop

Kan holdes på 3 timer. Jeg medbringer kort oplæg og materialer, skrot, værktøj og strips.

 

  

workshop introduktion til orthodokse ikoner med akryl maling: 

En mere stille workshop. Jeg ønsker mig en hel dag dvs. 7-8 timer og tager 2 timers forberedelse. Jeg fortæller historien om ikonets forlæg og traditionerne bag de orthodokse ikoner, alt efter aftale med arrangøren og målgruppen. Det er en fordel, hvis der er mulighed for at høre musik.  Jeg medbringer forlæg, plader, maling og pensler.

    

Pris:

Materialer 35-60 kr. pr. deltager

Løn 200 kr i timen (fra ankomst til afgang)

Kørselspenge efter statens høje takst fra Bevtoft i Sønderjylland

 

Kontakt mig på glistrup@poga.dk eller mobil 2624 4815