Workshops

Jeg tilbyder at lave workshops for børn, unge og voksne f.eks konfirmander, minikonfirmander, skoleklasser,  klupper o.lign

Gerne over et bibelord, en bestemt kunstner eller et ønsket tema eller motiv.

 Moderne skrot Ikon workshop

Jeg er kunstner og har arbejdet som sådan i mange år, men jeg er også uddannet pædagog og derfor er min tilgang den lærende proces, dvs  det vigtigste er egentlig ikke produktet, men det der sker i processen. Et indtryk, der gives udtryk.  Men for at processen skal huskes for noget godt, er produktet også vigtig! så jeg bestræber mig på at hjælpe hver eneste i mål. Det er dog ethvert menneskes eget ansvar at yde sit bedste 🙂 Som underviser er jeg fagligt stolt, inspirerende, metodisk, venlig, respektfuld og tålmodig.

Skrotkunst over konfirmationsord:

Jeg ønsker mig en hel dag dvs 6-8 timer med konfirmanderne og tager 2 timers forberedelse. Jeg vil gerne have deres ord i forvejen, gerne et par uger,  så orderne indgår i det færdige værk.  Jeg kommer med et oplæg, materialer, værktøj og maling.

  

workshop introduktion til orthodokse ikoner med akryl maling: 

En mere stille workshop. Jeg ønsker mig en hel dag dvs. 6-8 timer og tager 2 timers forberedelse. Jeg fortæller historien om ikonets forlæg og traditionerne bag de orthodokse ikoner, alt efter aftale med arrangøren og målgruppen. Det er en fordel, hvis der er mulighed for at høre musik.  Jeg medbringer forlæg, plader, maling og pensler.

    

Pris:

Materialer 60 kr. pr. deltager

Løn 200 kr i timen (fra ankomst til afgang)

Kørselspenge efter statens høje takst fra Bevtoft i Sønderjylland

Kontakt mig på glistrup@poga.dk eller mobil 2624 4815